Velkommen til mit galleri

Mit navn er Kirsten Damsgaard Knudsen.

Født i København i 1949. Opvokset i København og i Aalborg.
Jeg er autodidakt maler. Har malet og tegnet siden barnsben. Jeg har under min opvækst uden tvivl fået inspiration til at fortsætte med at male, da der i min familie ofte var gang i farverne både til tegning og maleri.

Min Maleproces

Mine billeder bliver malet på lærred med akryl.   Malerierne bliver bygget op af flere lag maling i forskellige farver. Jeg bruger lang tid på samme lærred indtil det magiske øjeblik indtræffer, hvor den sidste afgørende streg skal sættes.
Som regel maler jeg på flere billeder ad gangen.

Min undervisning

Jeg har gennem mange år deltaget i korte og lange malekurser både i Danmark og i udlandet.
Mine undervisere er kunstmaler Birger Møller, kunstmaler Allan Stabell og kunstmaler Henrik Hoffmann. Jeg modtager til stadighed undervisning af ovennævnte billedkunstnere.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig på min email adresse  kirstenogerden@hotmail.com